gennaro logo new

2016. december 04.

mupaA MÜPA Partneriskola-program keretében a 2016/2017-es tanévben első alkalommal vettünk részt iskolás koncerten, a Művészetek Palotájában. Szeretnénk megköszönni a lehetőséget, hogy gyermekeink kedvezményes belépőjeggyel nézhették meg „A királynő álma" című előadást. Halmozottan sérült tanulóink mellé több kísérőtanár jelenléte szükséges, mint amennyit eredetileg engedélyeztek volna. Kérésünkre a MÜPA vezetősége ingyenes plusz jegyeket biztosított kollégáink számára, így olyan tanulóink is megtekinthették az előadást, akiket eddig más kulturális rendezvényre nem tudtunk magunkkal vinni.

 

Az előadáson az orgona hangszert mutatták be, interaktív eszközökkel, a gyerekeket bevonva. Tanulóink örömmel énekeltek a szereplőkkel együtt, válaszoltak a feltett kérdésekre, ügyesen együttműködtek a feladatokban. Élményekkel gazdagodva tértek vissza iskolánkba, élvezettel mesélték az előadáson történteket.
A gyerekek már nagy várakozással tekintenek Purcell: A tündérkirálynő című előadásra, melyet december 12-én tekinthetünk meg.

muveszetek palotaja mti

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech