gennaro logo new

2014. november 11.

screenshotPontosan egy éve, ezen a napon startolt intézményünk megújult honlapja. Az oldal elindulását hosszas munka előzte meg, az arculatot, a menüstruktúrát és a tartalmat illetően. Ez a munka a mai napig tart, azóta is folyamatos újításokkal találkozhatnak a látogatók.
Intézményünk kommunikációs stratégiája hatalmas változásokon és újításokon ment keresztül az elmúlt két év során, ennek fő elemeként debütált a gennaroiskola.hu. Célkitűzésünk volt, hogy egy nagyon könnyen kezelhető, felhasználóbarát, folyamatosan frissülő, naprakész felületet biztosítsunk iskolánk diákjai és szüleik, valamint dolgozói számára, ahol az intézmény életével kapcsolatban minden aktuális, hasznos és közérdekű információt megtalálnak.

Célkitűzésünk hamar megvalósulni látszott, már a kezdetektől magas népszerűségre tett szert az oldal. A hetente több alkalommal felkerülő beszámolók, hírek és fotósorozatok mellett, folyamatosan jelentkező szakmai cikkekkel bővült a honlap. Ennek köszönhetően pedagógusok, gyógypedagógusok és gyógypedagógia iránt érdeklődők is egyre gyakrabban kattintnak oldalunkra.

Intézményünk népszerűségének növekedéséhez nagyban hozzájárult honlapunk. Az egyik legfontosabb visszajelzés számunkra, amikor egy szülő weboldalunk alapján választja ki gyermekének intézményünket.
Az internetes keresőoldalak a gyógypedagógiai intézményekkel kapcsolatos kifejezéseknél előkelő helyen ajánlják fel honlapunkat. A felkínált sorrendet az adott oldal látogatottsága is nagyban meghatározza. Legnépszerűbb cikkeink az intézményi programokról szóló beszámolók, a közoktatási ellátás igénybevételének lehetőségei (általános iskolai felvétel, szakmaválaszték, kollégiumi ellátás igénybevétele) és a szakmai írások.

látogatottság

Közel 300 cikkünk közül a legtöbb, mintegy 2668 kattintás az Intergáltan? Szegregálva? című szakmai írásunkra érkezett, mely a sajátos nevelési igényű gyermekek, tanulók közoktatási ellátásáról szól. Ezt, az általános iskolai beiratkozás követi 1805 megtekintéssel. Naponta átlagosan 97 egyedi látogató kattint a gennaroiskola.hu-ra, így 1 éves üzemelése során, több mint 35.000 vendéget köszönthettünk a világ számos pontjáról, az Egyesült Államoktól, Európa valamennyi országán keresztül egészen Kínáig. Ez a szám roppant magasnak mondható kis iskolánkhoz képest.
Köszönjük szépen minden kedves látogatónk kattintását! Reméljük a következő években is sokan keresik fel honlapunkat. Akik elsőként szeretnének értesülni a legfrissebb információkról, kövessék az iskola Facebook oldalát.

Nesztinger Szilárd

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech